DNE 30.12. 2013 VÝCVIK V 17:30

30.12.2013 12:55

Dne 30.12. 2013 se v 17:30 bude konat výcvik. Bude trvat cca 1 hodinu. Asi se ptáte ´´ Co v něm bude ? ´´. Takže začnu popořadě jak to za sebou půjde...

1) NÁCVIK TÝMOVÝCH HER - podmínka - 10+ hráčů, Tier 7,8 a !! 1 !!. ( Teď jste dostali do garráže 2 místa, tak se nemůžete vymluvit na to, že nemáte místo na ten tier 1, a kdo má tier 2 prodá ho a koupí tier 1. Kdyby byl jen ten tier 2 tak by si někdo musel brát místo tieru 8 tak tier 7 a sami víte, že pokud chceme vyhrávat tak to nepůjde! ).

2) PRŮSTŘEL TANKŮ - bude to pouze souhrn pro některé nováčky ( ale zůčastní se všichni ! ). Zde budou zařazeni např. 8 tier - T28 prot., KV 4, IS 3, Tiger II apod. ( tato část bude trvat pouze chvilku ).

! Tyto 2 části jsou ty hlavní, další se mohou říci klidně během výcviku, tak aby se někdo nedivil xD. !

Ale co bude určitě na konci tak to bude jedno menší překvápko s názvem ´´Honba na skauty´´ ! Tuto  akci vám hnedka vysvětlím. Takže - V jedné řadě budou stát tanky ( tier 7,8), pak bude vyhraničené uzemí kam až vy budete moci jet a pak všude možně budou jezdit skauti všeho druhu - např. ELC AMX, Luchs, T2 light, atd. atd.... A vašim úkolem bude skauty sestřelit a uhlídat artky, které budou úplně vzadu a skauti na ně budou moci střílet. V této hře smí střilet úplně všichni. Skauti budou moci jezdit všude, pouze Obránci a artky budou za určitou čárou, kterou nesmí překročit. A aby si někdo nemyslele skauti budou mit zase za úkol setřelit artky. Takže když padnou všechny artky VYHRÁLI SKAUTI, a když padnou všichni skauti VYHRÁLI OBRÁNCI, kteří svůj úkol splnili. A nebojte se všichni se prostřídáme, a když bude málo artek tak se nahradí nějakýma lehkýma tankama, ale to pouze když nebudou mít ti ostatní artyny. A ještě abych nezapomněla Artky nesmí jezdit, ale pouze stát na onom místě, ale smí se také ovšem bránit :D. A ohledně toho kolik bude skautů, kolik artek a kolik normal. tanků. Tak když nás bude  aspon těch 11 tak to bude následovně - 3 artky, 4 skauti a 4 normal. tanky. a Když těch 10 tak bude o jednu artku méně. Bude to takhle přibližně nemohu dopředu vědět jaké budete mít artky a skauty, tak to ještě rozdělím :). Všichni budou hrát za všechno pokud to půjde :).

A ještě na úúúlpný konec pokud se vám bude chtít uspořádáme Humans VS Zombies. Kde nikdo nesmí střílet a nesmi se Campit, Capit, ani Střílet, pouze Ramovat. :D